ONZE

AGENDA

Maandelijks organiseert Gespreksmakers nieuwe meet-ups of pop-up-workshops rond relevante en inspirerende thema’s. De workshops geven een goede inkijk in de Gespreksmakers-aanpak en bieden concrete handvatten om ook zelf actief met verschillende facetten aan de slag te gaan.

w

GESPREKSMAKERS GAAN LOS!

Dé gelegenheid om breed kennis te maken!

We gaan LIVE! We kunnen veel schrijven of het wat, het hoe en waarom we doen wat we doen. Maar er gaat niets boven het ervaren van Gespreksmakers. In deze kennismaking staat het ervaren centraal. Lees meer om te kijken wat we gaan doen! 

Baarn, Paleis Soestdijk,

Gebouw De Stallen

28 mei, 2020, inloop vanaf 12.30 uur

GEANNULEERD WEGENS CORONA RESTRICTIES

CREATIEF DENKEN

Het dak gaat eraf met de workshop Creatief Denken!

In deze workshop neemt Marijke Krabbenbos de deelnemers mee in de wereld van creatief denken. We waren het vroeger allemaal, maar ergens onderweg zijn velen het kwijt geraakt. Maar er kan zoveel meer dan je denkt als je geest open zet voor kansen en mogelijkheden.

Baarn, Paleis Soestdijk,

Gebouw De Stallen

18 juni, 2020, inloop vanaf 12.30 uur

GEANNULEERD WEGENS CORONA RESTRICTIES

LULLEN ÉN POETSEN

Lullen én Poetsen

Ontdek waarom meer dan 90% van alle fundamentele veranderingen falen! Ontdek nieuwe perspectieven voor veranderen en ontwikkelen die de menselijke verhoudingen centraal stellen. Hoe bouw je aan engagement, hoe ontwikkel je een integrale feedback cultuur en hoe ontwikkel je de motivatie om te presteren? Paul Bloem neemt jullie mee op een trip! 

Baarn, Paleis Soestdijk,

Gebouw De Stallen

25 juni, 2020, inloop vanaf 12.30 uur

GEANNULEERD WEGENS CORONA RESTRICTIES

Maandelijks organiseert Gespreksmakers nieuwe meet-ups of pop-up-workshops rond relevante en inspirerende thema’s. De workshops geven een goede inkijk in de Gespreksmakersaanpak en bieden concrete handvatten om ook zelf actief met verschillende facetten aan de slag te gaan.

Meld je aan en blijf op de hoogte voor nieuwe events:

GESPREKSMAKERS CAFÉ

Inspirerende gesprekken over relevante zaken!

Met regelmaat organiseren wij het Gespreksmakers Café. In dit café  praten wij over relevante onderwerpen die betrekking hebben op de samenleving, organisaties en samenwerkingsverbanden. Deze keer gaat het over MACHT & VERTROUWEN. De gesprekspartners worden met zorg samengesteld. Deelname vindt plaats op basis van uitnodiging. Nog niet uitgenodigd maar wel interesse? Geef het aan via de interesse-knop!

Baarn
juni, 2020
GEANNULEERD WEGENS CORONA RESTRICTIES

VIRAL CHANGE

Het sneeuwbaleffect van positief veranderen!

In deze workshop neemt Willem Koerselman de deelnemers mee in de wereld van Leandro Herrero en zijn boek Viral Change, ‘The alternative to slow, painful and unsuccesful management of change in organisations’.  Ervaar wat het betekent om op de Viral Change manier naar organisatieverandering te kijken en ontdek wat het kerngedrag is in een veranderproces.

Baarn, Paleis Soestdijk,

Gebouw De Stallen

10 september, 2020, inloop vanaf 12.30 uur

programma 13.00 – 17.00

WORDT VERWACHT

Effectief beïnvloeden zonder manipulatie! 

Jessica Godijn laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van positieve invloed. Deze workshop is bij uitstek geschikt om een eerste inzicht te krijgen in jouw leerdoelen rond invloed en het omgaan met macht. 

VERWACHT
….september 2020
9.30 – 22.00 

WORDT VERWACHT

MEET-UP   – Het Nieuwe Nederland –

Onze samenleving wordt steeds mondiger en kent een toenemende  dynamische complexiteit. Overheden proberen grip te houden maar raken steeds vaker de verbinding met de realiteit van mensen kwijt. We hebben de analyse gemaakt. Er zit iets fundamenteels fout in de wisselwerking Burger, Politiek en Overheden. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF. Denk en Doe mee in de social hackathon Het Nieuwe Nederland. Samen met anderen werken aan het HOE van een maatschappelijke transitie en beantwoord vragen als; Hoe kan digitalisering echt ondersteunen?  En wat mag verwacht worden van de Media? … en nog veel meer!

VERWACHT
….september 2020
9.30 – 22.00 

WORDT VERWACHT

MEET-UP   – HET RECHT VAN DE STERKSTE? –

Meer Rechtvaardigheid & Minder Regels! 

Ons rechtssysteem staat onder druk. Voor veel mensen is het niet meer toegankelijk. Recht en rechtvaardigheid blijken verschillende dingen te zijn. De rechtspraak heeft het zwaar. Het OM heeft last van een onwenselijke cultuur. Het kraakt aan alle kanten. Wat nu als we het systeem helemaal opnieuw mochten ontwerpen. Denk en Doe mee! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

VERWACHT
medio november 2020
9.30 – 22.00