Gespreksmaker

in de board

PROACTIEF WERKEN AAN DE KWALITEIT VAN RELATIES EN BESLUITVORMING IN EN ROND DE BOARD OF DIRECTIE

Werken vanuit de bredere context van collega’s  

Faciliteer de ontwikkeling van betekenisvolle relaties

Werken aan de juiste mate van openheid en toegankelijkheid in de besluitvorming 

Ontwikkel risk en stakeholders management als continue proces

Bouw aan een integrale feedback cultuur  

Creëer balans tussen omgevingsdynamiek, leiderschap en autonomie

Wil jij van teams in de top, topteams maken? Ben je hiervoor gelegitimeerd door de eindverantwoordelijke? Dan is dit  programma wat voor jou! 

Welke soort communicatie willen we? Wat voor een taal willen we daarbij gebruiken? Hoe definiëren we problemen? Welke soort oplossingen willen we? Wie voelt zich verantwoordelijk voor wat? Wat heeft jou gevormd? Wat is jouw situatie? Hoe trouw ben je? Hoe divers mogen we denken en doen? Is er sprake van zelfbescherming en zelfbevestiging? Hoe toetsen we strategische ambities en besluiten op realiteitswaarde?  …. zo maar even een greep uit de vragen die een gespreksmaker in de board bezig houden.

De Gespreksmaker in de Board werkt aan een klimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn. Waar gezamenlijk de inhoudelijke scherpte wordt opgezocht. Een klimaat dat leidt tot snel en doelgericht proces van analyse-overeenstemming-besluit en actie.

Het programma wordt gegeven door een selectie van Gespreksmakers en gasten. Het omvat 4 blokken van 5 dagdelen. Aansluiten kan gebruik worden gemaakt van individuele coaching.

Deelnemers

Dit programma is voor:
Directieleden die eindverantwoordelijk zijn voor ondersteunende processen en projectmanagers of facilitators rond cultuur en gedragsverandering. Dit programma heeft een directe verbinding met de praktijk. Deelnemers dienen dan ook gelegitimeerd te zijn de rol van gespreksmaker in de board of directie te vervullen.

 

Investering

 

Duur: 3 blokken van 5 dagdelen

Prijs (excl. BTW):    €     5775,–

Arrangement:        €        840,–

Individuele coaching:   €  450,– per sessie

Startdata: Bekijk alle startdata