GESPREKSMAKERS

GAAN LOS!

Hier kun je je aanmelden voor de  kick-off en kennismakingsbijeenkomst van gespreksmakers. Innovatie in ontwikkelen en veranderen komt hier tot leven. Samen met jou creëren we nieuwe perspectieven in denken en doen.

GEANNULEERD WEGENS CORONA RESTRICTIES

Gespreksmakers gaan LOS!

Gespreksmakers gaan van start. Hier op de website vertellen we wat we gaan doen, maar vooral waarom we dat willen. Welk verschil we hopen te maken, en waarom we dat zo verdomd belangrijk vinden.

Maar tekst is geduldig! Het gaat wat ons betreft om het ervaren! Dus niet de vorm van gelikte webteksten. Wel door gewoon met jullie aan de slag te gaan op een manier zoals we dat ook in jullie organisatie zouden doen. Walk the talk, om het zo maar te zeggen. Zo krijg je een beeld van onze werkwijze, en – zeker zo belangrijk – van onze mensen.

Meet, Greet…

Op 28 mei ontmoeten we jullie daarom graag in de stallen van Paleis Soestdijk. Daar gaan we aan de hand van stellingen, dilemma’s en prikkelende korte video’s met jullie in gesprek. Over verschillende onderwerpen die momenteel spelen in organisaties. We gaan gesprekken maken. In kleine groepen, in een café-achtige setting.

Over roze olifanten waarover het in organisaties nooit mag gaan. Over vraagstukken waarover het denken vast lijkt te zitten. Over problemen die misschien wel ergens een oplossing voor zijn. En daarom niet worden opgelost.

We gaan kijken of we vanuit een andere betekenisgeving van een vraagstuk tot andere handelingsperspectieven kunnen komen. En van daaruit beweging kunnen creëren, of op zijn minst een bewegingsrichting kunnen bepalen. Licht aan het einde van de tunnel. Samen met jullie ontwikkelen we nieuwe perspectieven in denken en doen. Innovatie komt hier tot leven.

… & Fingerfood

We willen jullie natuurlijk ook graag beter leren kennen, in een nazit. Napraten over de sessie, en over jullie uitdagingen en worstelingen. Onze aanbod nog verder aanscherpen, samen met jullie.

Maar ook samen met jullie het glas heffen op mooie organisaties. Duurzame en gezonde leef- en werkgemeenschappen waarin mensen worden gezien en hun kwaliteiten kunnen benutten. Organisaties die Nederland tot een mooiere samenleving maken.

Daaraan mogen bijdragen, dat is onze ambitie. Daaraan verbinden we ons als Gespreksmakers met huid en haar.

Baarn, Paleis Soestdijk,

Gebouw De Stallen

28 mei, 2020, inloop vanaf 12.30 uur

programma 13.00 – 18.00 

Schrijf je in voor maar € 50,- excl. BTW, inclusief consumpties